Your request has been email to Admin PHOTOAURA, Thank You

Error submitting form, please try again.

[PHOTOAURA PHOTOBLOG]

Hello and welcome to my fabulous new blog!! My name is aweenrashdan and
I'm a natural light photographer. My style is artistic, fresh, modern,
intimate, real...YOU! Simply stated, I love taking pictures! I get so
excited about every chance I have to snap photos and am always looking
for ways to be unique and creative with what I do. I strive to capture
life as it happens. My sessions are laid back and stress free so you
can be you, have fun and we can capture those moments you will treasure!

This
blog is where I'll post pictures from recent sessions as well as other
happenings. I'd LOVE to hear from you so leave me a comment and say hi!
If you are interested in booking a session, have any questions or just
want to say hey, please click on the "package & contact" above. Thanks for
visiting and check back often to see what I'm up to!

Arina + Rashdan Hometown Kota Bharu Kelantan

Jum Layan… 18SX++

MK3_8728MK3_8697MK3_8760MK3_8739MK3_8811MK3_8478MK3_8452MK3_8393MK3_8309MK3_8639MK3_8603MK3_8751MK3_8360MK3_8328TEMP - Flare-Up copyMenyambut MenantuMK3_9936MK3_9587MK3_0196MK3_0126IMG_6996MK3_8717MK3_9407MK3_9373MK3_9565MK3_9539MK3_9478MK3_9400MK3_9338MK3_9387MK3_8727IMG_6799IMG_6836IMG_6825MK3_8631MK3_8604MK3_8237MK3_8409MK3_8349MK3_8326MK3_8319MK3_8310MK3_8308

MK3_8308MK3_8310MK3_8319MK3_8326MK3_8349MK3_8409MK3_8237MK3_8604MK3_8631IMG_6825IMG_6836IMG_6799MK3_8727MK3_9387MK3_9338MK3_9400MK3_9478MK3_9539MK3_9565MK3_9373MK3_9407MK3_8717IMG_6996MK3_0126MK3_0196MK3_9587MK3_9936Menyambut MenantuTEMP - Flare-Up copyMK3_8328MK3_8360MK3_8309MK3_8393MK3_8452MK3_8478MK3_8728MK3_8811MK3_8739MK3_8751MK3_8760MK3_8697MK3_8603MK3_8639

albumslideshow4

albumslideshow2-copy-copy1

albumslideshow22

albumslideshow32

January 1, 2011 - 9:46 am arina + rashdan - thanx a lot to aween&photoaura... u guys did a great job! really made our wedding so beautiful...for sure we will recommend photoaura for the nexxxtttt bride&groom...:))

January 5, 2011 - 5:14 am marina - Salam. Aween Rashdan, do u know what i like bout ur work? awk betul2 fokus pada pengantin, terang2, dan awak capture juga setiap moment yg bermakna pada hari perkahwinan pengantin. sy rasa org takkan kecewa hire awk! berbanding dgn photographer2 lain, sy tgk mereka lebih fokus dgn editing mereka, juga scenery dia (pre-wed photos) cthnya lebih tangkap permandangan drpd nmpak pengantin. kdg2 tu, nak kena zoom baru nmpak muka pengantin. sy suka kerja awk. awk juga pandai amik gmba dari angle yg sgt tepat, awk buat pengantin jadi menarik dan sentiasa nmpak cantik! certain photog, dorg nak nmpak permandangan lebih, pastu tngkap dari bawah n nmpak lubang hidung pengantin, bwh dagu, which is, itu adalah angle yg sgt fail! huduhkan pengantin je! seriously, sy mmg akn cari awk kalau sy kawin nanti! kerja yg sgt kemas dan puas hati!! two thumbs up! keep up your work aween! :)

January 6, 2011 - 12:11 am aweenrashdan - uyo.. thank you for the compliment.. aween pun kekadang tak sedar jugak.. tapi sebenarnya sebab minat dan suka cari mimik-mimik romantis .. tanpa support dari client2 aween siapalah aween ni.. anyway thanks again... thank you for the compliment yang tak pernah lagi aween dapat sebelum nie.. thanks

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*