Your request has been email to Admin PHOTOAURA, Thank You

Error submitting form, please try again.

[PHOTOAURA PHOTOBLOG]

Hello and welcome to my fabulous new blog!! My name is aweenrashdan and
I'm a natural light photographer. My style is artistic, fresh, modern,
intimate, real...YOU! Simply stated, I love taking pictures! I get so
excited about every chance I have to snap photos and am always looking
for ways to be unique and creative with what I do. I strive to capture
life as it happens. My sessions are laid back and stress free so you
can be you, have fun and we can capture those moments you will treasure!

This
blog is where I'll post pictures from recent sessions as well as other
happenings. I'd LOVE to hear from you so leave me a comment and say hi!
If you are interested in booking a session, have any questions or just
want to say hey, please click on the "package & contact" above. Thanks for
visiting and check back often to see what I'm up to!

Badri & Azuha Tanah Merah to Seremban Negeri Sembilan

lets the picture do the talk..!! unooooooooo

MK3_0202MK3_0213IMG_4704IMG_1997MK3_0101MK3_0191IMG_2073IMG_4100IMG_4902IMG_4757IMG_4413MK3_0165MK3_0246MK3_0267IMG_2467

Lagu2 di dalam Slideshow dibawah adalah 100% Pilihan Badri Sendiri soo jooomm layann!!!

albumslideshow2-copy

albumslideshow4

albumslideshow22

October 16, 2009 - 1:42 am Mohd Badri - Alhamdulillah. At last, tersenarai gak gambar aku kat web ni. Tungkus-lumus nak dapatkan Aween. Thanks bro. Never regret a bit to have ur creative hand n professional charisma for handling my wedding photography session. Sure next wedding pun aku akan minta ko jadi photographer aku juga. Huhu. ;) InsyaAllah.. Good luck Aween and thanks again. -Bart-

October 16, 2009 - 9:24 am AiN - Wahhh Nuha&Badri in action ploks! Congrats to both of u! Cantekk :) Tambah2 bile dpt sentuhan Aween yg pro itu.. Nuha ni mcm penah kenal je. Dak ABIM erk? Wish u all da best!!!

October 16, 2009 - 12:37 pm ain mazura - tgok gmb diorg yang lawa ni x saba plak nak tggu my turn bulan 3 nanti...i da book awal aween ni...arap my pic nanti jd glemer mcm diorang ni jugak.....teringin gak nak tanya..kat kelate pakej makeup mane yg ok ek?ade suggestion x?tgok lam gamba ni sume lawo2 jer makeup

October 16, 2009 - 1:08 pm farah cindellyna - wahhh...cantekknye gmbar aween!!!best2....email i dapat tak?nk quote harga package!=)

October 16, 2009 - 1:31 pm aweenrashdan - Salam semua photoauranatik.. ehehe cik farah kita ni dah tau buat2 tanya la ttuuu... i have seen your blog recently... kalau nak tau lebih detail call me terus la 0199155666 tapi yang peliknya rasanya dah jawap semua email2 tiap2 hari ada email baru.. tak ingat pun nama penghantarnya. Cik Ain ada beberapa mak andam yang di LULUSKAN oleh PHOTOAURA.. tapi kalau nak tau kena call aween direct nanti terasa plak mak2 andam nie.. tapi seyes cakap makeup tak lawa sket2 takpe sbab bila ditouch akan nampak lawa.. tengok kat post Fiezan dan Faris sbg contoh... wahhh panjang plak hari nie type coment .. hehehe thanks photoaura natikk seee yaaa in yourr weddingg!!!

October 16, 2009 - 5:24 pm ayu mel - betul ker aween masih teringat unooooooo uhuuuuuuu~ biru no 8??? hahahha... ayu takyah komen doh pic nih.. syabas syabas inspector sahab.. hahhahaha..

October 18, 2009 - 1:40 am kak yoi - salam awin..tak kan slide show kt kelantan je..kt seremban nye tak de ke?tak puas tengok lh sebab gambr yg awin ambik semua superb.... good work..bukan je bagus sbgai photographer je,sebagai pengatur cara majlis pun boleh..bagus betull..bebaloi baloi sapa dpt book awin ni..hehe

October 18, 2009 - 1:41 am kak yoi - ahak ahak tk perasan lk gmbr kt srmban tu..soryyy..

October 18, 2009 - 2:39 am aweenrashdan - hehehe kak yoi dah mengantuk tu.. kul 1 pagi tengok photoaura... tu tak terperasan tu!!! hehe pengatur cara majlis tu bila dah kita slalu pergi wedding mesti kita tak segan dah nak atur2 nie.. ramai gak yang sebelum wedding lagi dah bertanya kat aween make up, inai, pelamin, makanan dan macam2 lagi lah.. yeapp photographer knows everything ... sbab dia adalah "mata" kepada majlis!!! betul tak hehehe

October 18, 2009 - 6:00 pm kak yoi - hahaha..tu lah psl..mesti time tu awin tk hbs upload lg.tp yg cmfrm tk de gmbr my 2 flower girl n gmbr zuha pki bju hijau masa mlm tu..nk lh tgk hasil nye 1-2..huhuhu...

October 19, 2009 - 8:24 am Khencana - waaa..... cun cun. paling suker gambir no10 tu..romantik gatal gitu... bravo kpd aween.... tahniah kpd pengantin.....

October 19, 2009 - 11:50 am kekanda boy - Superb aween. Cantik shot lebih-lebih lagi gambar sensored tu...haha. Nasib dah kahwin. Kalau tak, booking aween awal-awal. Terima kasih kerana jadikan majlis Badri + Zuha sesuatu yang indah dengan shot, gurauan dan usikan aween. Insyaallah kita jumpa lagi. (Kat KB ke)

October 22, 2009 - 1:47 am pengapit - huhu..ader gak terselit gambo ..

January 22, 2010 - 5:55 pm nor - tahniah bad n azuha!!!!memang sama-sama cantik bak 'pinang dibelah dua' nak plak photographer ni yang teror ambik gambar. pe2 pun saya ucapkan sukses dlm kerjaya n kehidupan. p/s:tak de ke pic kawin bad yang kat seremban???x sompat nak g ari tu laa...TQ...

February 4, 2010 - 2:21 pm ajak - May your marriage be Blessed with love, joy And companionship For all the years of your lives

February 4, 2010 - 2:28 pm azmi - ... semuga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...semoga perkahwin ini kekal hingga hujung ayat...amen..

February 4, 2010 - 2:32 pm ajak - May your marriage be Blessed with love, joy And companionship For all the years of your lives.

February 4, 2010 - 2:43 pm azmi - semuga Tuhan mmeberkati perkahwinan kamu hingga ke hujung hayat..

February 28, 2010 - 4:58 am laila - salam.. if amik package yg rm1699 tu,but i am in kuantan,,so brape total?..kawin bln 9..17/9/2010(mlm-nikah) and sanding 18/9/2010..rm1699 tu,bole cover dua ari tak..hope u reply asap..thank u...

February 28, 2010 - 9:04 pm aweenrashdan - rm1699 untuk cover satu hari sahaja. Cost ke kuantan RM300 tambahan.. sila hubungi saya email aweengx@yahoo.com atau tel 0199155666 thanks

May 17, 2010 - 3:42 pm k.intan - adik noor , dh lame cari noor.tibe2 jumpe di sini.tup2 kawen.alamak jejak kasih.sedihnye xdpt jemputan kawen.caner nk kontek.tolong,sape ade emel @ no.noor.emel me intann6981@yahoo.com.my.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*