Your request has been email to Admin PHOTOAURA, Thank You

Error submitting form, please try again.

[PHOTOAURA PHOTOBLOG]

Hello and welcome to my fabulous new blog!! My name is aweenrashdan and
I'm a natural light photographer. My style is artistic, fresh, modern,
intimate, real...YOU! Simply stated, I love taking pictures! I get so
excited about every chance I have to snap photos and am always looking
for ways to be unique and creative with what I do. I strive to capture
life as it happens. My sessions are laid back and stress free so you
can be you, have fun and we can capture those moments you will treasure!

This
blog is where I'll post pictures from recent sessions as well as other
happenings. I'd LOVE to hear from you so leave me a comment and say hi!
If you are interested in booking a session, have any questions or just
want to say hey, please click on the "package & contact" above. Thanks for
visiting and check back often to see what I'm up to!

Hafizi & Munirah Kg Banggol Pantai Cahaya Bulan Kota Bharu Kelantan

Hafizi yea yeahhhh.. Bila kali pertama bertemu dengan hafizi dan munirah ni dah dapat tahu dah gambar2 perkahwinan mereka mesti best2.. dan bila pada hari perkahwinan mereka semuanya berjalan begitu lancar… Yap thanks to hafizi dan munirah kerana mengambil kami sebagai official photographer di hari perkahwinan mereka… dan tak lupa kepada saudara Haniff Hashim Photoaura Crew yang bekerja keras untuk mendapatkan gambar2 yang SUPERB!! jomm layann…

img_9805-1IMG_0110IMG_0044IMG_0038IMG_0063IMG_9803IMG_9119IMG_9323IMG_9448IMG_9686IMG_8569IMG_8621IMG_8726img_8522-copyIMG_8749

IMG_9805IMG_9686IMG_0044IMG_9803IMG_9448IMG_9323IMG_9119IMG_0063IMG_0110IMG_0038IMG_8522 copyIMG_8621IMG_8726IMG_8749IMG_8569

albumslideshow3albumslideshow22

AweenRashdan
Wedding Photographer
http://www.photoaura.net
019-9488777 / 019-9155666
Email : aweengx@yahoo.com

July 25, 2009 - 11:30 am Khencana - yaaaa... im the first again! superb... paling suker gambir yg ke 8 tu, yg tgh tadah tgn... very symbolic..... nyesal msa kawen aritu tak posing gitu.....

July 25, 2009 - 8:50 pm chyieda - tak sangka leh jadi org 1st..yahooo...great n v.nice pic...tabikla kat photoaura gambaq2 ni cun blake...org cakap warna merah susah nak cantek..tapi nie sumer cantek!!

July 25, 2009 - 10:57 pm aina - congratulation to the newly wed;p nice photo by photoaura's team..hehehe..gud job!its superb..~

July 26, 2009 - 12:57 am good_girl - gorgeous by photoaura!!!great job..

July 26, 2009 - 10:25 am marzuki - hah! comey2...meriahnya majlis perkahwinan sain aku nih!!..huhuhu..siap bawak tarian makyun lagi (team sohor tu!!)...huhuhu..tahniah buat family munirah. hope u ALL happy sokmo. AMY bilo pulok nok kawin, kalu kawin jemput2 la org kat sini. To aween!..hehehe..tahniah bro! cayalah....!!!!

July 26, 2009 - 3:08 pm nani - wau...cantik tahniah tofizi n mun selamat pngantn baru...ha mane ambik penari tu nak tau lah sb nak ambik jugak...hehe meriah tu klu ada kompang n tarian sy nani.org pc ngaja sabah..

July 28, 2009 - 4:43 pm DOLAH - eeeeeeeeee apa ni gambar cium2 pun ada. nanti ramai yg teransang pulak ha ha ha.

July 29, 2009 - 3:18 pm DOLAH - YANG BERDUA CIUM PENGANTIN PEREMPUAN TU ADA YG PUNYA KE. NAK BERKENALAN LEH TAK. APA NO. HSETNYA

July 31, 2009 - 3:50 pm nurul - congrats tu munirah n hafizi...

August 11, 2009 - 10:19 pm dhamira - tahniah bro n sis muni..i love u.

September 1, 2009 - 4:44 pm Waniey - Salam... Hai,cantik sangat gambar2 ni..boleh tahu tak brape hrga utk pakej yg ditawarkan?sy bakal berkahwin nov ni..skrg tgh survey photographer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*