Your request has been email to Admin PHOTOAURA, Thank You

Error submitting form, please try again.

[PHOTOAURA PHOTOBLOG]

Hello and welcome to my fabulous new blog!! My name is aweenrashdan and
I'm a natural light photographer. My style is artistic, fresh, modern,
intimate, real...YOU! Simply stated, I love taking pictures! I get so
excited about every chance I have to snap photos and am always looking
for ways to be unique and creative with what I do. I strive to capture
life as it happens. My sessions are laid back and stress free so you
can be you, have fun and we can capture those moments you will treasure!

This
blog is where I'll post pictures from recent sessions as well as other
happenings. I'd LOVE to hear from you so leave me a comment and say hi!
If you are interested in booking a session, have any questions or just
want to say hey, please click on the "package & contact" above. Thanks for
visiting and check back often to see what I'm up to!

Monthly Archives: July 2009

Omar & Faheda Juara Pesona Nona 2009 Kuala Terengganu

Dalam wedding nie ada story sket.. Faheda (ADA) nie suka sangat dengan Aura Ray Of Light So gambar dia banyak la Aura tu hehehe.. ingat lagi dialog dia “eh you come la aween nak tangkap gambar nieee.. nanti aween buat aura dia macam kita di BLESS BY GOD…BEST NYEE…!!!” But for me this is the […]

View full post »

Wan Azmi & Anna Besut Terengganu

Eh eh .. dah siap dah editing.. waa makin lama makin tak reti nak comment .. semua client2 photoaura best2 semuanya.. En Azmi kita nie memang best orangnya .. sentiasa senyumm maniss je senyumannya.. mmm kepada ana hehehe kenape lari time Pengantin Darth Vader kejar tu hehehe.. Mmm satu lagi time shoot nie bersama geng […]

View full post »

Fadzly & Kat Taman Sari Kota Bharu & Gombak Kuala Lumpur

Sneak Peak Jugak .. dan ini tak abis lagi wedding .. 1 Ogos di Kuala Lumpur. Tapi sebelum pergi shoot .. nak siapkan slideshow untuk ditayangkan di dalam dewan Reception kat sana.. Wooooooooooooohoooooooooooo wacha!

View full post »

Mat Civic FD KeLHOC President & Sarah Pengkalan Kubur Tumpat Kelantan

hehe yang nie En Ahmad dan Sarah .. Jom kita layan

View full post »

Edelin & Shahril Outdoor Potraiture Putrajaya Kuala Lumpur

Haaaa.. kan dah kata .. menyesal kalau tak buat outdoor.. hehehe akhirnya cik edelin kita pun teruja jugak dengan outdoor Photoaura. Nothing to comment.. jom layannn..

View full post »