Your request has been email to Admin PHOTOAURA, Thank You

Error submitting form, please try again.

[PHOTOAURA PHOTOBLOG]

Hello and welcome to my fabulous new blog!! My name is aweenrashdan and
I'm a natural light photographer. My style is artistic, fresh, modern,
intimate, real...YOU! Simply stated, I love taking pictures! I get so
excited about every chance I have to snap photos and am always looking
for ways to be unique and creative with what I do. I strive to capture
life as it happens. My sessions are laid back and stress free so you
can be you, have fun and we can capture those moments you will treasure!

This
blog is where I'll post pictures from recent sessions as well as other
happenings. I'd LOVE to hear from you so leave me a comment and say hi!
If you are interested in booking a session, have any questions or just
want to say hey, please click on the "package & contact" above. Thanks for
visiting and check back often to see what I'm up to!

Monthly Archives: June 2009

Siti & Shahrul Wedding Kg Gaung Tendong Pasir Mas Kelantan

Yeap haniff hashim in action!!!… Akhirnya Siti & Shahrul diijabkabulkan dengan bahagianya. Ingat lagi tak dengan pasangan ini yang dulunya saya telahpun menjadi official photographernya ketika sessi pertunangan tempoh hari.. Yeap jom kita layan!!

View full post »

Nurul & Helmy Dungun Terengganu

Waahh berseri2 orang dungun terengganu kali ini.. rupa2nya terlampau banyak tempat2 yang menarik di dungun.. make me crazy.. Thanks cikgu nurul dan helmy kerana mengambil saya menjadi photographer on your wedding… Tak lupa kepada semua keluarga kedua belah pihak yang sememangnya 100% memberi peluang kepada saya untuk mengatur hinggakan ruang tamu pun boleh saya baiki […]

View full post »

Edelin & Shahril Wedding Telipot Kota Bharu Kelantan

A LOT LOT LOT OF WORK .. tengok dulu kita cite kemudian hehehe.. thanks AweenRashdan Wedding Photographer http://www.photoaura.net 019-9488777 / 019-9155666 Email : aweengx@yahoo.com

View full post »

Mimie & Iskandar Outdoor Shoot in Tengku Amalin Puteri KDYMM Sultan Kelantan Luxury Yatch

Wow.. rupanya letih tangkap gambar atas bot nieeh.. goyang dia buat camera ku susah nak posing! tapi Alhamdullilah dapat jugak full session outdoor package B.. Thanks to mimie dan iskandar .. dapet jugak aku merasa naik luxury yatch ni.. memang best la.. rugi geng photoaura CREW tak ikut!! har har har

View full post »

Dr Umi & Hazley Photoaura Crew Wedding Bukit Galing Kuantan Pahang

OOOkey.. dah siap hazley dan Dr Umi wedding.. sememangnya senang jer nak tangkap gambar hazley ni sbab dia photoaura crew .. yang bestnya dapat lepak kat kuantan kali ni… yeap agak memenatkan tetapi bila tengok hasilnya terus tak ingat penat tu .. ok jom kita layaannn hehehe thanks to DR umi tunggu kat rumah nak […]

View full post »