Mimie & Iskandar Outdoor Shoot in Tengku Amalin Puteri KDYMM Sultan Kelantan Luxury Yatch

Wow.. rupanya letih tangkap gambar atas bot nieeh.. goyang dia buat camera ku susah nak posing! tapi Alhamdullilah dapat jugak full session outdoor package B.. Thanks to mimie dan iskandar .. dapet jugak aku merasa naik luxury yatch ni.. memang best la.. rugi geng photoaura CREW tak ikut!! har har har

IMG_1813IMG_1966IMG_1844IMG_1914

IMG_2040IMG_1754

IMG_1989IMG_1326IMG_1321IMG_1546IMG_1526

IMG_1813IMG_1950IMG_1867IMG_1875IMG_1844IMG_1850IMG_1914IMG_1931IMG_2040IMG_1966IMG_1909IMG_1526IMG_1546IMG_1399IMG_1397IMG_1321IMG_1326

albumslideshow34

  • abee shah - June 4, 2009 - 3:06 am

    cessss cik founder!! fotoshoot atas boat tg amalin xhajok!!! wojik deki!! cess cess cess!! gmbar2 perghhh!! marbeles!!..

  • Khencana - June 4, 2009 - 11:04 am

    waaa!!! im the seken!!! heehhe…. dah tak leh cakap apa2, melainkan perasaan kejelesan yg semakin menebal nengok gambir2 cun yg semakin melampau dan menggila ini… waduh waduh…. jeles bangat. tak aci la….. aritu kawe apply ngn kerajaan negeri nk outdoor photoshoot kat istana raja bukit tanah tumpat, tapi x lepas. yang ni boleh plak. untung la… mesti grand bangat sesi bergambir ni kan… tahniah pengantin, sama cantik sama padan. tahniah cameran…. (boooo… shah kena tgl.. tu la kedekut nk bg pinjam kasut puteh)..

  • farah - June 4, 2009 - 5:50 pm

    can i say dat im now officially ur fan:-) all the pix are amazing!!! hey, im speechless..:-)now its become a habit to me every morning b4 start working, to open ur website..n admire ur work..gud job..wish dat u could be my photograper when i get married..emm someday in e near future hehe..

  • admin - June 4, 2009 - 7:22 pm

    yeahhhh!!! farah become another photoauranatik… all i want to say is hye my name is aweenrashdan and hope will be your photographer someday and will rock you!!! pssstt… ada facebook tak hehehehehe… add me aweengx@yahoo.com

  • asyruff - June 5, 2009 - 7:25 pm

    waaa….jerittt….deki wehhhh….ambo nk pose atas ni jugakkkkk…

  • Ena - June 7, 2009 - 11:32 pm

    Aha… found you guys. It wasn’t hard to find.. all I did was googgled “Wedding Photographer Kelantan” :P

    Great pics by the way, and I’m sure Suhana’s pics will turn out just as good as well.

    P/S: Sorry I didn’t had a chance to introduce myself. Note. I’m shy. haha.

    PP/S: I hope I got the right photographer here. -.-

  • otx - June 8, 2009 - 10:55 am

    ooo founder dop …aku nok mitok xs SOP bleh?mat cah wi +Voice sdoh la (iskh! mcm mirc la plok ado founder, SOP & +Voice) ..ahahaha …compo makin best ni …makin melampau doh ni pah ko atah kapal amalin …xleh jadi ni …xleh jadi …xleh jadiiiiiii!!!kalu nok pose tepi telago jgn malu jgn segan ..mai umoh aku …kerek telago aku leh jadi prop …huhuhu

  • Yong - June 8, 2009 - 12:46 pm

    Helo… Wah, cepatnya u upload photo…amazing. I suka photo yang ada bayang di atas air tu…very romantic mood. Tapi i paling suka gambar yg fokus kpd bunga ros di atas kerusi dan 2 orang pengatin di belakang…entah kenapa, the feeling is so special (no word for me to discribe). Keep it up!

  • admin - June 8, 2009 - 1:14 pm

    ena … im also shy la.. hehehe nanti kita berjumpa lagi sure tak malu dahh.. thanks leave a comment here !!!

  • abee shah - June 9, 2009 - 6:37 pm

    cik admin also shy??? chaissssT shy kore nyor dio…wakakaka koya shy la pulok..ahahaha

  • abee shah - June 9, 2009 - 6:38 pm

    weh hootie..voice pn voice la jnji gmba aku shoot masuk photoaura doh!!..gmba anda??? ahehehe..

  • abe mat - June 11, 2009 - 12:03 pm

    comelnye pic nie…huhuhu

  • lina baharin - June 11, 2009 - 12:44 pm

    wooo..sweet.love.hot.gorgeous..
    kamu shantek.shomel sgt doo kakakku ohh mimie.. :)

  • paus biru - June 12, 2009 - 12:28 am

    wow!!! comel sguh pengntin.. samo padan molekkkk,..
    deki aku tengok…

  • Khencana - June 16, 2009 - 8:34 am

    baru perasan, mcm kenal je aksi gambir last tu… shhhhhhyy…. hheehhe

  • nikna - June 16, 2009 - 3:15 pm

    ske ar gamba last tuh…nampak cheeky jerrrr….

Back to Top Contact Me Share on Facebook Tweet this Post Email to a Friend