Your request has been email to Admin PHOTOAURA, Thank You

Error submitting form, please try again.

[PHOTOAURA PHOTOBLOG]

Hello and welcome to my fabulous new blog!! My name is aweenrashdan and
I'm a natural light photographer. My style is artistic, fresh, modern,
intimate, real...YOU! Simply stated, I love taking pictures! I get so
excited about every chance I have to snap photos and am always looking
for ways to be unique and creative with what I do. I strive to capture
life as it happens. My sessions are laid back and stress free so you
can be you, have fun and we can capture those moments you will treasure!

This
blog is where I'll post pictures from recent sessions as well as other
happenings. I'd LOVE to hear from you so leave me a comment and say hi!
If you are interested in booking a session, have any questions or just
want to say hey, please click on the "package & contact" above. Thanks for
visiting and check back often to see what I'm up to!

PHOTOVIDEOGRAPHY ON PHOTOAURA!!!! by EOS 5D Mark II

NEED SOMETHING NEW to capture your wedding moments? Photo videography will rock the world !!! since this will not just capture the sight, but as well as the emotions and sounds as they happened ! It would be interesting right ? Its the best way to create a lasting memory that you and your future generations will absolutely treasure. FYI,  I’ve been working on this  for days, … really was like a challenge and a tough job for me ! It took me 2 days just to complete a 1-minute duration movie..Well hope this will be the next level of Photoaura creativity and may you enjoy and will be satisfied with my first trial work ! Last but not least , lets rock the world with PHOTOAURA!

ANOTHER PHOTOVIDEOGRAPHY OF PHOTOAURA CREW TRIP TO CAMERON HIGHLANDS IN HD (High Definition)!!!! The file size of the video is smaller  than the previous one, but the vision is in the best quality ever!  Please wait after you hit the Play button yaa…! and full cover pictures are already uploaded in my personal blog at http://aweenrashdan.photoaura.net so CHECK IT OUT!!! THANKS

.

SECOND VERSION (ADDING SOME MORE VIDEO AT THE END!!!)

Guys, just to inform that..THE VIDEO BELOW IS  THE FIRST VERSION OF PHOTOVIDEOGRAPHY AND IT IS NOT IN HD MODE AS VIDEO ABOVE!!!   ENJOY watching it as well!

.

p/s : IT WILL TAKE SOME TIME WHEN YOU PLAY THE VIDEO .. BUT BELIEVE ME YOU WONT BE DISAPPOINTED !

Now, what do you think.. ??? please leave your COMMENT below coz Iwant to know your feedback !! thank you :)

P/S: Sejak dua menjak photoaura Speaking dalam blog ni… saya tengok lebih ramai yang melawati blog AKAN TETAPI tidak ramai yang suka memberi komen. Komen tidak semestinya dalam bahasa Mat Salleh ya (English).. So tak perlu formal2 sangat !!! your comment can be in any language spoken.. budu, tempoyak, durian… whateverrr !! janji RAWKKKKK!!!

Oh One more thing check out Fansuri page some update of their honeymoon picture taken by themself !!!! CLICK HERE

March 31, 2009 - 7:56 pm abee shah - fuuuuuuuyoooooooooooooooooooooooo!!!!!! bestt berkali2!!! next time mesti lagi best!!!

March 31, 2009 - 8:02 pm maxim - waah.. totally a great idea ! good luck with it .. p/s: yeay.. org pertama lg :p *jeles x abe shah? * hehe

March 31, 2009 - 9:18 pm Dethan - Nice one la bro. More please !!!

April 1, 2009 - 12:09 am pojam - Aween, terima kasih kerana sudi cover wedding di atas. Hasilnya memang sangat memuaskan. Untung sangat sangat dapat rasmikan 5D Mark II + 24mm f1.4. Panjang umur murah rezeki moga kita bertemu lagi. Terima kasih.

April 1, 2009 - 12:53 am hazley - Huh..!! mmg best r.."nak seribu daya xnak seribu dalih"...harus dibuktikan dan mesti percaya photoaura pasti ada pembaharuan...syabas Bro:)

April 1, 2009 - 1:26 am e aka yakuza - Max CiiinnnnnnGGgggggggggg,,,, koya tu,,, ore perama apo... hehehe... lamat wei 6/6 guano Max Cingggg... nok tukat package pulok ko... ukat la ambik package video pulok... hehehe...

April 1, 2009 - 1:41 am yakuza - Max CiiinnnnnnGGgggggggggg,,,, koya tu,,, ore pertama apo... hehehe... lambat wei 6/6... guano Max Cingggg... nok tukat package pulok ko... tukat la ambik package video pulok... hehehe... ps: berapo kg dos turun...??

April 1, 2009 - 2:00 am abee shah - ahehehe..maximmmm my gebu sista!! sapo 1st komeng??? ahahaha...tgk bebetol dekk...akekeke... aiks..bkpo aku xdok dale itu filem?? x aci wehhh...

April 1, 2009 - 2:12 am admin - boleh tak antuprince ngan yakuza tu ke rumah saya skarang... saya sudah berada dalam keboringan tahap gaban!

April 1, 2009 - 2:15 am abee shah - ape kate cik admin je kluar dtg ke atey jawo...? mesti x boring kalu naik v tec...vrrroommmmmmphiiiiiissssss!!

April 1, 2009 - 10:57 am acongz&lend - nice job bro!!we love ur great job!! keep up ur marbelesss touch...

April 1, 2009 - 4:30 pm Khencana - oh fotovideografi.... kena engkau baru dtg di kala ini, di kala event ku telah berlalu.... huhuhuhuuhuh........... bolehkah daku ini claim kembali ..... wawawawawawa hahahaha

April 1, 2009 - 7:37 pm maxim - aikk ?? beza 6 minutes ?? aarghh did i forgot to refresh this page ?? malu nya aaaiii .. ahahaha. kita sehati sejiwa lah abe shah.. type comment di masa yg sama ..cuma lambat submit jah ! kih kih kih.. ilek ilek.. 2 buley jah lg tu.. yakuza a.k.a ee a.k.a fcukyakuza a.k.a mat sudara hehe

April 1, 2009 - 11:36 pm fadzil - One step ahead... The new era...

April 2, 2009 - 1:39 pm bardock - Cayalah! baru jah bince nga saing2 harituh pasal idea ni.. tuptup, photoaura sudah buat dulu!! hebat! Gud luck!

April 3, 2009 - 9:04 am Ramzi - Mantap bro...Briliant!

April 3, 2009 - 11:44 am Ellena - wane takleh tgk neh.......... =(

April 4, 2009 - 4:47 pm maxim - wah wah wah ! much better viewing coz its in HD mode .. brilliant ! tp asal lagu tu mcm kat Mexico ni.. kuang3x.. korang gi cameron ke mexico.. yaribba yaribbaa

April 5, 2009 - 11:30 pm fvckz aka yakuza - MaX CCCiiingg.... strawberry buat tamboh berat badan.... tea takpo... hehehe.. 500D pulok ko.. aku nok keno sembelih doh aye brand aku ni..

April 6, 2009 - 5:02 pm hanz_zallie - all da amazing photos were from photoaura!!~

April 8, 2009 - 12:39 am LIZA - hi aween....tertunggu2 janji aween nak d/load pic firdaus kawin dalam photoaura. tak nak letak ker? heeheheh...atau pic berbayar jer yang aween d/load. tapi nak bagitahu satu...aween mmg hebat dalam bidang ni....cantik gilossssssssss pic.....

April 8, 2009 - 12:50 am admin - hai Cik LIZA .. hehehe actually ramai lagi gambar2 pengantin aween tak masukkan ... sbab terlampau banyak gambar page terlalu cepat.. tu lah lagi pun gambar beras aween tu aween cover ala ala kadar saja .. gambar pun tak di edit pun .. kekekeke

April 8, 2009 - 8:33 am Khencana - en admin, byk ke projek skg ni? bulu shah mengalamai tumbesaran tak? hehehe... wife kawe terkedu tgk video kat atas tu, terutama yg seken kat umh org kawin tu. dia 'waaaaarrr' (baca dlm nada sengau) kat demo, sbb apa tak wat video gitu masa kami kawin. lantas kawe pun menjawab "kita kawen lg sekali la dinda". beliau terus kedu menyepi mengenangkan ongkos yg bakal bertaburan jika beliau menganggukkan kepala.... wawawawawa.... apa pun, dia puji keje demo. dia ckp, air tangan demo mmg menjadi. sakit ati kawe tgk wawawawawawa sekali lagi.......... p/s : kacik doh kawe nih

April 9, 2009 - 1:12 am abee shah - cesss apang!!!..xdok bendo lain la tu nok komeng!! jeng la demo..

April 9, 2009 - 2:31 am keyoe - Hebat! clap clap. dulu aku rajin tgk doh ore buat ni masa aku belajar, tapi student ni failed sebab concept x strong, maso tu ore kolot lagi.. loni mu brani buat, ada business.. kasi jalan daaa... money comes 1st, then satisfaction! hahahaha. p/s: aku lagi suka kalu semua still images buat slideshow, lagi lively. tu opinion aku.. hehe

April 9, 2009 - 8:12 am Khencana - we want more! we want more!

April 9, 2009 - 8:40 pm umi (tunang hazley) - hi aween..i slalu view ur page ni tp x pnh bg comment..hehe.frankly speaking, i really2 love ur work!..looking forward to meet u on 30th may..x sabar dah ni hehe..c u @ kuantan! :-)

April 10, 2009 - 1:04 am abee shah - aiks dr. umi...xke nk jupo aween je kot? ahahaha...dokte, sile2 study gmba2 tu sume..lg sng nk posing on 30 n 31 mei nnt...jmpe d sanaa!!..

April 10, 2009 - 8:28 am Khencana - hmm..... ulat BULU dah naik daunnnnnnnnn.... study molek cik kak umi.... baru hensem hasilnya. kalau boleh, tulis kat buku 555 sume jenis posing, baru senang. kalau miss, nyesal woooooo........ awin kena terbitkan "kamasutra photoaura" ni. mtk la japarrawas terbitkan kekekeke.......

April 11, 2009 - 12:03 pm misbue - weeeeeeee! x sbr ase nk kawin bler tgk gmbar2 nih! huhu kalau mancari model yg akn dtg..blh la u email i k..my ym, mybubuue@yahoo.com

April 11, 2009 - 1:44 pm umi - ho las abe mat chah..nk jupo demo jgk la..gano gg loni sakit lagi ko...huhuhu..tgh blajar2 la nk posing ni..nnti jgn tkezut plak wat aksi yg mndebarkan..wakaka (sori aween wat nyemok kat page demo)

April 11, 2009 - 3:11 pm Khencana - haahaha.. awein xpow.... dia mmg suka org wat nyemok kat page dia... dia pun suka nyemok umh ore wawawawawa... kak umi jgn lupo aksi baling bunga. gambir kawin kitoram x dop pom aksi gitus, x ingat.... uhuhuhuhu

April 13, 2009 - 2:28 pm acongZ - wow.. best gla ada photographer cam nih.. siap buleh follow g jumpe wedding planer lg.. u r really great la aween!! sorry x leh lepak lama2 ptg smlm.. kalo x kerana flite ktrang mlm tu dh lama aku lepak smbil layan ps3

April 13, 2009 - 2:53 pm lend - waaaa.... apsal la diriku ini makin gemoookkkk.. cpat tol tumbesaran lelemak here and there. x pe akn ku usahakn utk 'kecik sket'.. ida, help me pliz!! aween, i can smell the scent of our big day, both side. tgk gmbr jmpa wedding planner pn dh santek, mmg aura tangan berapi la aween nih. acongz: lyn ps3 je ke?? bkn lyn ps3 + mkn mihun grg sedap + air sirap + sedut carbon monoxide ke??

April 13, 2009 - 3:03 pm admin - kekekekek tangan berapi kekekekkee gelak sakan aku hari ni kul 2 tengah hari baru hidup... tidur kul 8 pagi mengantuk gila mengedit gambar isk. Cik Acongz dan Liniey suka eh tengok gambar?? kekeke kalau suka nanti PLEASE SENYUM sampai telinga on your BIG DAY eh !! aween just nak gambar CANTIKK! sebab tu tunjuk gambar kat atas tu .. nak bagi semangat kat you all la nanti.. Tapi sedey jugak la hari ni ada orang cakap gambar aween mahal.. datang kot email... THE FIRST TIME ORANG CAKAP GAMBAR AWEEN MAHAL!!!! tu lah aween rasa dia orang tak kenal lagi aween ni .. kalau kenal aween rasa langsung tak terasa bayaran tu.. mmmm ANYWAY ACONGZ PLEASE CALL ME EARLIER BEFORE DOING SOMETHING BECAUSE I KNOW A LOT OF WEDDING HERE IN KELANTAN!!!! make sure your big DAY is the best day for me to capture!!! thanks

April 13, 2009 - 3:45 pm acongZ - aween..ni yg liney bg kat aku last week...serius,tetibe aku terpegun bile background sound sama ngan ape yg liney bg kat aku..SO CHEMISTRY!!! "You're my Honeybunch, Sugarplum; Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie; You're my Cuppycake, Gumdrop; Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye; And I love you so and I want you to know; That I'll always be right here; And I love to sing sweet songs to you; Because you are so dear..."

April 15, 2009 - 8:46 am Khencana - waa..... sildeshow terbaru. chantek chantek.... untung la org2 terkemudian ni yee.... hmmmmm..... hhahahha... sape yg ckp demo mahal tu win? tu belum pengeras 100plus lagi tu... huhuhu... kawe gi tgk pameran fotografi kat pisa, penang wiken lps. byk yg utk wedding. oleh itu, bg kawe, demo x mahal pun. mungkin dioram tu x kenal seni kot wawawawawawa......

April 15, 2009 - 7:03 pm abee shah - weh apang...g tgk pameran sesaje je ke? awat x letak skali gamba animun korg yg kaki 3 ambik tu? mesti best gmba2 tu cz ambik ngan 1000D mark III..ahahahaha.. gamba yg marbeles n superb camni org dh xkate mahal dh...mmg berbaloi sgt2...!!

April 16, 2009 - 12:17 pm Khencana - (ayat ngaju) shah : toksey lah kawe... x dop ore sudi edit.........

April 16, 2009 - 3:04 pm Mohd Rasfan - kau punya gambar mmg power lagi2 bab2 editing nie.... bukak workshop class lah bro... ajar balik kat budak2 yang tak tahu nie... contohnya mcm aku...

April 16, 2009 - 8:20 pm admin - wah rasfan nampak macam satu hari duk dalam photoaura.. semua tread dia tengok hehehe... kelas memang slalu bukak kat kelantan belakang billion.. meh la jalan kat rumah ni.. hehehe

April 17, 2009 - 3:30 pm ariz - fist i wan 2 sya.. Wowww!!! dgn peralatan yg perfect.. dgn gambar2 yg perfect.. i salute u.. klu ader masa.. please.. teach me... hehehehe.. newbiee.. p.mas.. wawawawa...

April 18, 2009 - 10:41 am shirat - taip kali aku masuk keja..1st bkn buka email..tapi buka blog hangpa dulu..sekali tgk tak puas..memang besh tahap gaban.. puas tgk sebab gambar yang ceria pastu gambar candid banyak..tak nampak sgt sekma sgt..mamang besh..tuan haji bagi 12 bintang..kalau 10bintang lebih dulu.boleh kot..apa2 pun..memang besh..lagi satu nak habaq kat hangpa..len kali ajak aku sama..shoot² dari blkg pun takpa...jgn lupa noo.

April 18, 2009 - 12:02 pm Khencana - pengeras utk masuk kelas awin ialah air 100plus. tu je... brand canon dialu-alukan kecuali 1000D huhuhhu kejam kejam....

January 7, 2011 - 11:06 pm Stephine Hovsepian - Awesome website man, looks very nice. I've been looking for something like this.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*