Your request has been email to Admin PHOTOAURA, Thank You

Error submitting form, please try again.

[PHOTOAURA PHOTOBLOG]

Hello and welcome to my fabulous new blog!! My name is aweenrashdan and
I'm a natural light photographer. My style is artistic, fresh, modern,
intimate, real...YOU! Simply stated, I love taking pictures! I get so
excited about every chance I have to snap photos and am always looking
for ways to be unique and creative with what I do. I strive to capture
life as it happens. My sessions are laid back and stress free so you
can be you, have fun and we can capture those moments you will treasure!

This
blog is where I'll post pictures from recent sessions as well as other
happenings. I'd LOVE to hear from you so leave me a comment and say hi!
If you are interested in booking a session, have any questions or just
want to say hey, please click on the "package & contact" above. Thanks for
visiting and check back often to see what I'm up to!

My New 40 INCH LCD !

Wah memang best mengedit gambar menggunakan screen yang besar. Screen ni berukuran gambar 24×36 bila nak review gambar yang best2 tak payah nak print besar gambar tersebut. Just tengok dalam screen saje memang berbeza bila menggunakan Eos 1Ds. Sharpness, color, depth of field dan sebagainya memang jelas ketara menggunakan screen ini. Harga pun tidak terlampau mahal sekitar 5k sahaja.

November 22, 2008 - 10:26 pm syahir - bro beli akt mane nie..?nak jugak arrr best nie

December 9, 2008 - 10:49 pm damak - bapak besar skrin! buntang mata tengok lama2 nie geng! tapi cemanapon sama lar kita, marlboro mesti ada stok! heheheee

December 16, 2008 - 8:04 am Faizal - mmg power bro.. cantik screen bro ko akai camera dan lens apa yea? cantik gambar http://myclickshoot.blogspot.com

February 21, 2009 - 6:17 am benjamin button - bro,betul ke 40 inch,mcm size 32 inch je?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*